Kifőztük Gasztromagazin
Tiramisu pohárban
2014. február 23.

Hozzávalók
- Hozzávalók 4 pohárhoz
- 25 dkg mascarpone
- 1 dl tejszín
- 10 dkg porcukor
- 1/2 narancs reszelt héja (elhagyható)
- 1/2 rúd vanília
- 10 dkg babapiskóta
- 2-3 dl erős kávé
- 1 teáskanál cukrozatlan kakaópor
Elkészítés
- A tejszínt kemény habbá verjük. A mascarponét, a porcukrot, a vanília kikapart magjait és a narancshéjat kikeverjük, beleforgatjuk a tejszínhabot. A krémet habzsákba töltjük, és a poharak aljába nyomunk belőle egy keveset. A félbetört babapiskótákat a kávéban megmártjuk, a már kinyomott krémre rakjuk, és a krémmel felváltva feltöltjük a poharakat. Az elkészült desszertek tetejét tálalás előtt kakaóval meghintjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése