afafaf

loading...

2016. november 16., szerda

Bolognai avokádós taco recept

Bolognai avokádós taco recept

Bolognai avokádós taco
Nehézségi szint:
Kezdőknek
 
Elkészítési idő:
40 perc
 
Mennyiség:
4 fő részére
 
Mennyibe kerül?
Megfizethető
  • Hozzávalók:
    • 1 csomag tortilla lap
    • 30 dkg darált sertéshús
    • 1 üveg bolognai szósz
    • 1 kisebb vöröshagyma
    • 3 ek olaj
    • 1 csomag mozzarella sajt
    • 1 avokádó
    Elkészítése:
    A darált húst a bolognai alappal elkészítjük: a hagymát kevés olajon megdinszteljük, belerakjuk a darált húst. Ha a hús megpirult, hozzáöntjük a bolognai szószt. Kicsit hagyjuk együtt főni kb. 5 percig, és kész.
    A tortilla lapot felmelegítjük serpenyőben, csíkba kb. a közepére halmozzuk a bolognai húst úgy, hogy majd fel tudjuk tekerni.
    Teszünk bele avokádót, mozzarella sajtot, és feltekerjük. Visszahelyezzük a feltekert, megtöltött tortillákat a forró serpenyőbe pár másodpercre, hogy kicsit megbarnuljon. Így finom ropogós lesz, jobban élvezhető.
    Mellé tehetünk csípős szószt,tejfölt vagy jégsalátát is.
    Jó étvágyat!

    Tipp:

    Opció még a csirkés-mozzarellás,vagy a csirkés-uborkás tortilla is. Öntetnek pedig majonéz, vagy csípős szósz kerülhet bele. Reggelire készíthetünk akár rántottás-paradicsomos verziót is.

    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése